AsK HerSeyE DeqeR
AsK HerSeyE DeqeR
AsK HerSeyE DeqeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AsK HerSeyE DeqeR

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

hadi anlatın

3 posters
YazarMesaj
aşk_meleği

aşk_meleği

hadi anlatın Empty
MesajKonu: hadi anlatın   hadi anlatın Icon_minitime1Çarş. Nis. 29, 2009 7:06 pm

biz bebklik arkadaşı olduğumuz için ben bir hikaye yazamicam Very Happy :oops:
bengi_su

hadi anlatın Empty
MesajKonu: benim hikayem   hadi anlatın Icon_minitime1Perş. Nis. 30, 2009 2:35 pm

23 nisan çalışmalarında tanıştım. baya heyecanlı bir hikayem var ama biraz üşengecim sadece hep peşinde koştum diyebilirim.o da kanka olabileceğimizi söledi. aslında çekik gözlü çok tatlı biri ama gözüne bakınca konuşamıyorum. ne yapayım. işte bugün bizim kızlarlaonun arkisi enes tuttu beni yanına gittik. bu gün kanka olabileceğimizi söyledi. bu kadar ama çok peşinde koştum. onun yüzünden kankamla küsüm. 3 ün ağladım. 39 derece ateşle yattım. çok şey oldu ama onun böyle umursamaz olması beni bitiriyor.
aşk_meleği

aşk_meleği

hadi anlatın Empty
MesajKonu: Geri: hadi anlatın   hadi anlatın Icon_minitime1Perş. Nis. 30, 2009 4:38 pm

hepsini buraya yazsana bn okrum başkası okumasada canım bn senibiliyorum Very Happy
Admin
Admin
Admin

hadi anlatın Empty
MesajKonu: Geri: hadi anlatın   hadi anlatın Icon_minitime1Cuma Mayıs 01, 2009 5:16 pm

ayhh cnm oda seni düsünüo ama sonucta derslerinle ilgilenemezsin die ole yapıomus boswer sen hic deilse söleyebilmissn Very Happy Very Happy
http://askherseyedeqer.eniyiforum.org
aşk_meleği

aşk_meleği

hadi anlatın Empty
MesajKonu: Geri: hadi anlatın   hadi anlatın Icon_minitime1Salı Mayıs 05, 2009 3:37 pm

evet oda seni ve kendini düşünüyo
derslerinle ilgilenmem gerekio bence
bence alihana kafayı fazla takma Mad

hadi anlatın
1 sayfadaki 1 sayfası